Poiesz Actie 2019


De actie in het kort
Op maandag 11 februari start de jaarlijkse Jeugd Sponsor Actie! Vanaf die dag kun je weer munten sparen door boodschappen te doen bij de supermarkten van Poiesz. Bij elke 10 euro krijg je 1 munt. Bewaar de munten en lever ze in bij Senpai Pietje. Je kunt ze ook in de Iryoku-koker stoppen bij Poiesz-filaal ‘Leeuwarden Centrum’ (Oostersingel 78). De actie duurt tot en met zondag 7 april. Binnen Iryoku is een speciaal actieteam samengesteld met daarin Shihan Gilbert, Sensei Arend, Senpai Pietje, Marike en Marrit.

TIP: vraag je familie, vrienden en buren om met jou mee te sparen voor Iryoku.

Munten
De munten zien er anders uit dan die van vorig jaar. Je kunt de munten van 2018 en ouder niet meer inleveren. Doe je dit wel, dan bestaat de kans dat we gediskwalificeerd worden. Je ontvangt extra munten bij de Jeugd SponsorAanbiedingen (5 stuks), Super Jeugd Sponsor-Aanbiedingen (10 stuks) en de speciale bakkerijaanbieding (15 stuks).

Sparen
Fanatieke spaarders worden weer beloond met unieke Iryoku-prijzen! Bewaar de munten niet tot het laatste moment, maar lever ze gedurende de actieperiode regelmatig in bij Senpai Pietje. Doe ze in een zakje voorzien van een briefje met je naam en het aantal munten. Uiteraard wordt voor de individuele prijzen goed bijgehouden wie wat heeft ingeleverd.

Individuele prijzen
500 munten: Iryoku-muts
1.000 munten: Iryoku-sportshort of -zwembroek
1.500 munten: Iryoku-sporttas
2.000 munten: Iryoku-trainingspak of karatepak

Groepsprijs
Nieuw dit jaar is de groepsprijs. Als we met elkaar meer dan 30.000 munten voor Iryoku verzamelen, komt er in mei of juni een extra les Aquarate!

Iryoku-dag in de supermarkt
Grijp je kans om veel munten te verzamelen en kom naar de Iryoku-dag in Poiesz-filiaal ‘Centrum’ op zaterdag 9 maart! We mogen dan bij de kassa’s de klanten vragen om hun munten. Die stoppen we in onze koker in de supermarkt. We staan van 10.00 tot 15.00 uur in de supermarkt. Kom in stijl en trek je karatepak aan! Geef je wel eerst even op bij Senpai Pietje: pietje@karateleeuwarden.nl.

Muntstunt en gala
Ook nieuw dit jaar is de ‘muntstunt’. Bedenk een leuke actie om munten te verzamelen. Trakteer bijvoorbeeld al je collega’s op tompoucen van Poiesz of veeg de stoep van je buurvrouw schoon. Verzin het maar! Maak hier een foto, video of vlog van. Die kunnen we dan delen op onze Facebook- en Instagram-pagina. De leukste ideeën worden door Poiesz beoordeeld en Iryoku maakt kans op 50 extra kaarten voor het slotgala. Een paar tips voor het maken van een video:

  • Zorg dat je duidelijk en helder te verstaan bent.
  • Film je met je smartphone? Met een selfiestick of een statief blijft de camera stabiel.
  • Zorg voor voldoende licht, zodat de kijker jou goed kan zien.
  • Film niet met de camera naar het licht of de zon toe.
  • Maak de video/vlog niet te lang. Een minuut is voldoende.
  • Zoom niet of niet teveel in, maar film het dan wat dichterbij.

Slotgala
Tijdens het slotgala op vrijdag 12 april in het WTC Leeuwarden wordt de einduitslag van de Jeugd Sponsor Actie bekend gemaakt. Ook dit jaar komen allemaal bekende artiesten optreden. Voor het gala is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar (daarom zou het mooi zijn als we via de muntstunt 50 extra kaarten winnen). Meld je daarom zo spoedig mogelijk aan bij Senpai Pietje.