Poiesz-actie 2020

De actie in het kort
Op maandag 10 februari start weer de jaarlijkse Jeugd Sponsor Actie! Vanaf die dag kun je weer munten sparen door boodschappen te doen bij de supermarkten van Poiesz. Bij elke 10 euro krijg je 1 munt. Bewaar de munten en lever ze in bij Shihan Gilbert. Je kunt ze ook in de Iryoku-koker stoppen bij Poiesz-filaal ‘Leeuwarden Centrum’ (Oostersingel 78). De actie duurt tot en met 5 april.

TIP: vraag je familie, vrienden en buren om met jou mee te sparen voor Iryoku.

Munten
De munten zien er anders uit dan die van vorig jaar. Je kunt de munten van 2019 en ouder niet meer inleveren. Doe je dit wel, dan bestaat de kans dat we gediskwalificeerd worden. Je ontvangt extra munten bij de Jeugd SponsorAanbiedingen (5 stuks), Super Jeugd Sponsor-Aanbiedingen (10 stuks) en de speciale bakkerijaanbieding (15 stuks).

Sparen
Fanatieke spaarders worden ook dit jaar door Iryoku beloond met unieke Iryoku-prijzen! Bewaar de munten niet tot het laatste moment, maar lever ze gedurende de actieperiode regelmatig bij ons in. Doe ze in een zakje voorzien van een briefje met je naam en het aantal munten. Uiteraard wordt voor het uitdelen van de individuele prijzen goed bijgehouden wie hoeveel munten heeft ingeleverd.

Iryoku-dag in de supermarkt
Grijp je kans om veel munten te verzamelen en kom naar de Iryoku-dag in Poiesz-filiaal ‘Centrum’ op zaterdag 29 februari! Wij mogen dan bij de kassa’s de klanten vragen om hun munten. Die stoppen we in onze koker in de supermarkt. We staan van 10.00 tot 15.00 uur in de supermarkt. Kom in stijl en trek je karatepak aan! Geef je wel eerst even op bij Shihan Gilbert.

Slotgala
Tijdens het slotgala in het WTC Leeuwarden wordt de einduitslag van de Jeugd Sponsor Actie bekend gemaakt. Ook dit jaar komen allemaal bekende artiesten optreden. Voor het gala is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar (daarom zou het mooi zijn als we via de muntstunt 50 extra kaarten winnen). Meld je daarom zo spoedig mogelijk aan bij Shihan Gilbert.