Reis naar Japan, lessen gaan door

Shihan Gilbert, Sensei Arend, Senpai Martijn en Senpai Casper vertrekken woensdag 6 november naar Japan. De lessen gaan tijdens hun afwezigheid gewoon door onder leiding van Senpai Erwin en diverse andere Senpai’s.

Samen met nog een paar leden van de NSKO wordt het WK bezocht dat elke vier jaar in Tokio wordt gehouden. Er doen in het weekend van 9 en 10 november twee Nederlanders mee: Mitchell de Bont en Vladim Karvink. 

Dinsdag 12 en woensdag 13 november wacht een tweedaags seminar aan de voet van Mount Fuji. Shihan Gilbert en Sensei Arend keren zaterdag 16 november weer terug in Nederland. Senpai Martijn en Senpai Casper gaan nog per Shinkansen naar Kioto om te trainen bij Sensei Tsutomu Murayama. Zij reizen daarna terug naar Tokio en landen woensdag 20 november weer op Schiphol.

Voor het reisgezelschap is Japan trouwens geen onbekend terrein. Zo nam Shihan Gilbert driemaal deel aan de Dream Cup (3e in 2016!), zat Sensei Arend in Tokio in een film met Dolph Lundgren (zie onder, vanaf 50 seconden), vroeg Senpai Martijn er zijn Leonie ten huwelijk en Senpai Casper heeft de heilige Mount Fuji beklommen en bovenop de rijzende zon zien opkomen.

We zijn benieuwd welke sterke verhalen en wijze lessen de heren naar Friesland meenemen…

OSU!