Nynke Anna pakt 10e Oldehove Cup

OLDEHOVE CUP #10 staat in de boeken! Als kers op de jubileumtaart is het ons voor de tweede keer gelukt om de cup in Leeuwarden te houden. Dit dankzij NYNKE ANNA, die de beste mix van moed, wilskracht en respect liet zien. Daarmee werd zij de opvolger van Brigitte Breur (2015).

Bij zowel kata als kumite was er succes voor Iryoku. Op beide onderdelen werden veel prijzen gepakt. Gladiatoren en coaches, van harte gefeliciteerd! 

KATA 
1e: Jens, Egbert Jan
2e: Abby
3e: Zofia, Arrabella
Voorronde: Mark, Nynke Anna, Rosan, Finn, Marit, Pawlo, Ruben, William, Simeon en Marije.

KUMITE
1e: Thirza*, Nynke Anna, Mark, Mathijs, Jurgen, Pawlo*
2e: Zofia, Erwin*, Jadey*, Jelle
3e: Ferdi, Sven
*Matchmaking

Verder wil de organisatie alle vrijwilligers bedanken voor het mede mogelijk maken van een zeer geslaagd toernooi. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Gerrit van der Veen voor zijn prachtige foto’s. Het resultaat zal snel worden gedeeld. Arigatoo gozaimasu!

OSU!