Zes keer prijs op Kimaita Cup, driemaal goud

Team Iryoku kwam op de Kimaita Cup 2019 in Rotterdam uitstekend voor de dag. Er werden op zaterdag 26 januari maar liefst zes bokalen opgehaald. Senpai Erwin, Pietje en Edward waren mee als coach. Shihan Gilbert maakte deel uit van het scheidsrechtersteam.

1e: Jesse, Mark en Erwin
2e: Lauren en Nora
3e: Nynke Anna

Helaas net buiten de prijzen, maar wel goed gevochten: Zofia, Brigitte en Rosan.

Nederlands kampioen
De Kimaita Cup was vooraf door de Nederlandse bond, de NSKO, aanwezen als kwalificatietoernooi voor het ‘grote NK’ in Almere. De bond koppelde hieraan ook Nederlandse NSKO-titels. Doordat zij de hoogstgeplaatste NKSO-leden waren in hun poule, leverde dit zondag nationale NKSO-titels op voor Jesse, Mark, Erwin, Nora en Nynke Anna. We hebben er dus in een klap ook vijf Nederlands kampioenen bij!

OSU!