AIKIDO-training op dinsdag 2 oktober (jeugd geen les!)

Op dinsdag 2 oktober krijgen we een zeer bijzondere training: aikido! Aan deze training kunnen alleen leden vanaf 16 jaar deelnemen. De karateles voor de jeugd komt te vervallen.

Als voorproefje op de jubileumviering (zaterdag 6 oktober), met onder meer kung-fu en kendo, komt niemand minder dan Shihan Wilko Vriesman (6e dan) bij ons een les in deze prachtige Japanse krijgskunde verzorgen. Shihan Vriesman heeft een dojo in Amsterdam.

De aikido-les vindt plaats in de gymzaal van het Nordwin College in Leeuwarden, waar we elke dinsdag trainen. Neem je karatepak mee! Jeugdleden hebben deze avond geen training, maar zijn van harte welkom om te komen kijken.

OSU!

Om in de stemming te komen: een fraaie demonstratie van Shihan Vriesman in Roemenië vorig jaar.

OSU!