Trainen op de bodem van de Waddenzee (foto’s + video)

Uitgeslapen of kort geslapen (en in sommige gevallen niet geslapen); we stonden zondag 30 april ‘s ochtends om 5.30 uur klaarwakker in Harlingen voor de tweede editie van ‘Trainen op de bodem van de Waddenzee’. Daar lag het schip van Wadzwalken klaar om ons mee te nemen de zee op. Ook een korfbalploeg uit Grou stapte aan boord voor een bijzonder trainingsavontuur.

Op een zandbank en in het frisse zeewater passeerden diverse fysieke oefeningen en kihon-technieken de revue. De afsluitende stoot-schopcombinaties, daarbij steeds verder het water in, mag gerust episch genoemd worden.

Dit alles met dank aan de geweldige service van Wadzwalken!

Omrop Fryslân maakte deze prachtige reportage:

 

En ziehier, een impressie in foto’s. Heb je ook foto’s gemaakt? Stuur ze naar info@karateleeuwarden.nl!

OSU!