Trainingsinformatie voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie zijn er enkele speciale evenementen en trainingswijzigingen. Sommige trainingen gaan helaas niet door, anderen wel. Ook de trainingslocaties zijn soms gewijzigd.Zaterdag 18 februari: geen training
Zondag 19 februari: Ommelander Cup
Maandag 20 februari: geen training
Dinsdag 21 februari: 18.30 uur, Bonne Dojo
Woensdag 22 februari: 18.30 uur, Bonne Dojo (kumitetraining)
Vrijdag 24 februari: 18.30 uur, Bonne Dojo
Zaterdag 25 februari: Iryoku-dag Poiesz ‘Leeuwarden Centrum’

Iryoku-dag Poiesz ‘Leeuwarden Centrum’: onze dag in de supermarkt voor het verzamelen van extra veel muntjes! De nodige vrijwilligers hebben zich al opgegeven om te komen helpen met het promoten van de wereldbefaamde gevulde koeken of ander lekkers. Meld je ook aan bij Shihan Gilbert of Sensei Arend!

Hoe lang je aanwezig kunt zijn, maakt niet uit; alles is goed! Er zijn twee teams: van 10.00 tot 12.00 uur en van 12.00 tot 15.00 uur. Kleding: gi of Iryoku-trainingspak.

OSU!