Trainingen in december en januari

Ondanks een geweldig lange kerstvakantie van wel twee weken hoef je de komende tijd niet stil te zitten. De vakantie begint op zaterdag 24 december 2016 en duurt tot en met zondag 8 januari 2017. In de tussentijd kun je meedoen aan diverse bijzondere trainingen.

Vrijdag 23 december: de laatste reguliere training van het jaar, in Stiens. Je kunt rekenen op een bijzondere training!

Dinsdag 27 december: de KerstKipTraining voor jong en oud en ook geschikt voor vegetariërs. Het gaat om een buiten- als binnentraining. We verzamelen om 18.30 uur bij de Bonne Dojo. Neem hardloopkleding en -schoenen mee! Na de training kan er een kippetje meegepikt worden, voor de vegetariërs is er een eitje. Vergeet je kerstmuts niet, want we gaan ook foto’s maken!

Vrijdag 30 december: de allerlaatste (extra) training van 2016: de Oliebollentraining. Ook hierbij geldt: we verzamelen om 18.30 uur bij de Bonne Dojo en vergeet niet je hardloopkleding en -schoenen. Vuurwerk mag je ook meenemen, maar niet binnen afsteken. Wel zien we graag vuurwerk tijdens de training!

Zaterdag 31 december: oudejaarsdag, met ‘s ochtends om 06.15 uur de allerlaatste loopronde van het jaar met vervolgens een serie fijne oefeningen. We gaan met een sprong het nieuwe jaar in…

Maandag 2 januari: om 06.15 uur ‘s ochtends is de eerste training van 2017 voor de ochtendloopgroep. Maar iedereen is van harte welkom! Het wordt iets speciaals, dus mis hem niet! Voor diegenen die mogen proosten, neem je champagneglas mee. Wie daarvoor nog te jong is: een limonadeglas mag ook.

Dinsdag 3 januari: de eerste reguliere training van het jaar. Omdat we geen zaal hebben, is deze training ook op de Bonne Dojo (restant vuurwerk mag mee). We zijn benieuwd naar de doelen die jullie jezelf gesteld hebben voor 2017 en we horen ze graag tijdens deze training.

Woensdag 4 januari: er wordt weer gevochten in de Bonne Dojo; om de eer, het respect en de knikkers. Het gaat om de voorbereidingen op de Ommelander Cup en het Fries Kampioenschap. Diegenen die knikkers hebben, mogen ze meenemen (max 10!).

Vrijdag 6 januari: de tweede training van het jaar, ook in de Bonne Dojo. Het betreft de voorbereidingen op wat er zoal komen gaat in het nieuwe jaar.

OSU!