De laatste Iryoku-activiteiten in 2016

Nog maar een paar weken en dan liggen de Kerst- en Nieuwjaarwensen weer op de deurmat. Maar niet nadat we de laatste activiteiten op de agenda van 2016 hebben afgewerkt! Een update.

Grote Clubactie
Zoals het nu lijkt, houden we er bijna 1.000 euro aan over. Bestemming: ontwikkeling van Iryoku. Vergeet de uitslag van de trekking niet te checken! Gaat de ton op één van de ‘Iryoku-loten’ vallen?

Europees Kampioenschap (-22 jaar, Sofia)
Op vrijdag 25 november heeft Jesse zijn wedstrijd(en). Hij zit in een poule met 15 deelnemers; Hongaren, Roemenen, Bulgaren, Kroaten en Litouwers. Hij mag in de middag zijn (mentale) kracht en technische bekwaamheden laten zien. Lauren treedt op zaterdag 26 november aan. Als 18-jarige strijdt ze in de damescategorie t/m 22 jaar met 8 tegenstanders om de winst. Het is een poule met allemaal zwaargewichten. Volg Jesse en Lauren via Facebook, YouTube en de Iryoku-app!

Kleintje KerstCup
Op zaterdag 10 december organiseren we Kleintje KerstCup, in plaats van de IJK. Net als bij de IJK zijn er kata- als kumitewedstrijden.

>> Nodig: VRIJWILLIGERS! Geef je snel op via info@karateleeuwarden.nl! <<

Examens
Op de avond van dinsdag 13 december is het examen voor de volwassenen (conditie, kihon en kumite), van 18.30 tot 20.00 uur. Op zaterdag 17 december, van 12.00 tot 14.00 uur (mogelijk ietwat uitloop) staat er voor hen kata en eventueel breken op het programma. De jeugd doet alleen op zaterdag 17 december examen, eveneens van 12.00 tot 14.00 uur. Volwassenen die nog niet officieel meedoen aan het examen hebben geen factuur ontvangen. Zij mogen proefexamen doen. Bij voldoende belangstelling komt op de donderdagavond de ‘diepgang- en examentraining’ terug. Dan wordt ook gewerkt aan de punten uit het examen.

Kerstborrel
Volwassen leden zijn op zaterdag 17 december van harte welkom bij de Kerstborrel. Naast de jaarvergadering en een blik op 2017 is het bovenal een prettig samenzijn. Tijdstip wordt nog bekend gemaakt.

Trainingen december
Pakjesavond valt dit jaar op een maandag. Voor diegene die kan/wil, is er gewoon les. Op vrijdag 23 december is de laatste reguliere training van het jaar. Dinsdag 27 december organiseren we de KerstKipTraining, (ook voor vegetariërs, jong en oud!). Het gaat om een buiten- als binnentraining. We verzamelen daarvoor om 18.30 uur bij de Bonne Dojo. Neem Loopkleding en -schoenen mee! Op vrijdag 30 december is de allerlaatste (extra) training van 2016: de Oliebollentraining. Ook hierbij geldt: we verzamelen om 18.30 uur bij de Bonne Dojo en vergeet niet je loopkleding en -schoenen.

Trainingen Januari
Maandag 2 januari 2017, om 06.15 uur, is de eerste training van 2017 voor de ochtendloopgroep. Maar iedereen is welkom! Het wordt iets speciaals, dus mis hem niet! Dinsdag 3 januari is de eerste reguliere training van het jaar (vuurwerk meenemen). Locatie: Piter Jelles Dojo. Een dag later, op woensdag 4 januari, wordt er weer gevochten. In de Bonne Dojo, uiteraard! Het gaat om de voorbereidingen op de Ommelander Cup en het Friese Kampioenschap. Op vrijdag 6 januari is de tweede training van 2017, in Stiens.

Osu!