Weer goud voor Iryoku

Een keer goud, twee maal brons.

Tijdens het Open Nederlands kampioenschap van de Nederlandse Karate Kyokushin organisatie (NKKO), gehouden te Warnsveld, is Jesse Swart Nederlands kampioen onderdeel kumite geworden.

Op dit met 160 deelnemers, georganiseerde kampioenschap, wist Jesse zijn tweede plaats van 2014, om te zetten naar een een plek op de hoogste tree; Nederlands kampioen 2015. Dit is zijn 2e goud op een NK dit jaar; in maart jl. werd hij al kampioen tijdens  het NK van de NSKO.

Brons bij het onderdeel kumite was er voor Celina Ritsema, die in 2015 nog een 1e plaats op het NK van de NSKO veroverde. Idem voor Lauren, die vorige week nog op het EK te Warchau aantrad en nu op het laatste moment alsnog aan de Iryoku selectie voor dit NK was toegevoegd.

Egbert Jan, besloot zijn deelname aan dit kampioenschap met lege handen, maar was wel weer een ervaring rijker.

Van harte allen, Osu.