Iryoku’s Zomeravondtrainingen

Osu,

Vanaf komende week liggen de reguliere trainingen stil, i.v.m. de zomervakantie.

Toch bieden we onze leden de gelegenheid om hun conditie op peil te houden.

Op dinsdag- en vrijdagavond, van 19.30 uur trainen we in het Rengerspark in Leeuwarden. We verzamelen eerst bij de Bonne dojo. (Korte) trainingsbroek, T shirt (extra kleding i.v.m. de actuele weersomstandigheden, aan te bevelen) en loopschoenen.

Op woensdagavond is er voor alle leden gelegenheid om deel te nemen aan de gevechtstrainingen, aanvang 19.00 uur (jeugd tot 20.00 uur, senioren tot 21.00 uur) in de Bonne dojo. Per training wordt bekeken of opsplitsen handig is. Een van de groepen verplaatst zich v.a. de Bonne dojo naar het Rengerspark en komen na een uur terug bij de Bonne.

Op vrijdagavond kunnen ook de jeugdleden van 19.30 tot 20.30 uur bij deze training aanhaken. Zij kunnen om 20.30 uur weer worden opgehaald bij de ingang van het Rengerspark.

In week 34; 18-24 augustus a.s. starten we weer met de reguliere trainingen. De zaterdagochtendtrainingen worden tot september (onder voorbehoud) dan nog steeds in of vanaf de Bonne dojo gehouden. Hopelijk is de verbouwing van de Rengers dojo begin september klaar en kunnen we vanaf dat moment weer van deze zaal gebruik maken.

Volg de actuele ontwikkelingen via onze Facebook pagina.

Aleen een prettige vakantie.

Osu