David ‘De Stille Samurai’ memorial dag

Osu,

Zaterdagochtend 8 juni a.s. wordt al weer de tweede ‘David dag’ gehouden, waar we actief stilstaan bij het plotselinge overlijden van David ‘De Stille Samurai’ Dekenga.

Even ter herinnering David, 6e kyu, overleed tijdens het zomerkamp van 2011 aan een actute Astma aanval. Hij werd die dag 15 jaar oud.

Tijdens de 3e IJK (Iryoku Jaar Kampioen) van 2013 wordt weer geld ingezameld voor het Longfonds http://gezondelongen.nl/teams/karate-vereniging-iryoku en gaan de leerlingen van Iryoku allemaal weer hun beste beentje voorzetten bij de verschillende ‘uitdagingen’. Of het nu gaat om push ups, sit ups, squats, aan het einde van de dag is het Longfonds de grote winnaar. Ook deze keer zijn Davids ouders, broer en zus weer aanwezig. Zeker is dat broer Sebastiaan (geen karateka, maar wel een sportman) , ook actief zal deelnemen aan de oefeningen.

Maar iedereen is welkom om mee te doen; ouders, broers, zussen, vriendjes, vriendinnetjes etc. Eigenlijk is het één grote opendag.

Naast de sponsoring zijn er nog twee acties in dit kader opgezet.                                                              Een kleurplaat wedstrijd, wie is het meest creatief met kleuren en gaat met een leuke prijs naar huis?                                                                                                                                                                                   En er is een de strip van ‘De Stille Samurai’ gemaakt, daarbij is het de bedoeling dat het laatste plaatje wordt ingevuld, kortom de strip wordt afmaakt. Ook de winnaar van deze actie zal beloond worden.

Kom allen 8 juni a.s. naar de Rengers dojo in Leeuwarden ( van 10-12 uur). Doe mee en/of lever je  kleurplaat/strip in. Om 12 uur worden de winnaars bekend gemaakt.

Osu