Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2018

2017_Iryoku_Poiesz ActieVanaf maandag 12 februari kun je Jeugd Sponsor Actie-munten sparen door boodschappen te doen bij de supermarkten van Poiesz. Bij elke 10 euro krijg je 1 munt. Bewaar de munten en lever ze in bij Senpai Pietje of Shihan Gilbert. Je kunt ze ook in de Iryoku-koker stoppen bij Poiesz-filaal Centrum in Leeuwarden-Centrum De actie duurt tot en met zondag 8 april.

De munten zien er anders uit dan de munten van vorig jaar (ze hebben nu een gouden rand). Je kunt de munten van 2017 dan ook niet meer inleveren! Doe je dit wel, dan kan Iryoku gediskwalificeerd worden.

Je ontvangt extra munten bij de Jeugd SponsorAanbiedingen (5 stuks), Super Jeugd SponsorAanbiedingen (10 stuks) en de speciale bakkerijaanbieding (15 stuks).

Door te stemmen op Iryoku via www.poiesz-supermarkten.nl/jsa kan Iryoku 500 extra munten verdienen. We moeten dan wel bij de top-50 zitten van alle deelnemende verenigingen. Stemmen kan vanaf maandag 12 februari.

Prijzen
Naast geld voor de clubkas zijn er met de munten ook weer fraaie Iryoku-prijzen te verdienen:
500 munten: Iryoku-shirt
1000 munten: Iryoku-badlaken
1500 munten: Iryoku-sporttas
2000 munten: compleet karatepak

Help mee in de supermarkt
Grijp je kans om veel munten te verzamelen en kom naar de Iryoku-dag in Poiesz-filiaal Centrum op zaterdag 24 februari! We mogen dan in de supermarkt klanten vragen om hun munten. Die stoppen we natuurlijk in onze koker! Er wordt dan bijgehouden hoeveel munten ieder Iryoku-lid verzamelt, zodat een mooie Iryoku-prijs snel verdiend kan zijn. We staan van 10.00 tot 15.00 uur in de supermarkt. Kom in je karatepak! Geef je wel eerst op bij Senpai Pietje: pietje@karateleeuwarden.nl.

Slotgala
De einduitslag wordt op vrijdag 20 april bekend gemaakt tijdens een gala in het WTC in Leeuwarden. Ook dit jaar komen er bekende artiesten optreden. Wij mogen met 8 man naar het gala. Opgeven kan bij Senpai Pietje. Als er meer dan 8 aanmeldingen zijn, gaan we de kaarten verloten.